3 saker att tänka på när jag väljer en arbetsstil

Vad jag har på mig
Byxor: jcrew här, liknande här, mycket mer här/här skjorta: här, liknande här, mycket mer här Zara Sweatshirt (gammal): Liknande här, mycket mer här/här skor: här, liknande här, budgetplan här
Din arbetsstil säger mycket om dig. Innan du väljer vad du ska bära för att arbeta imorgon, tro på exakt hur din arbetsstil talar volym om dig. Oavsett om du arbetar i modevärlden eller ett skrivbordsjobb, bör din 9 till 5 arbetsstil inte äventyras. Låt din arbetsstil introducera dig såväl som att tala för dig.
Dagens arbetsstil visar en rolig metod för att bära grå toner för arbete. Grå är ytterligare ett ersättare för dem som vill byta upp sina svarta eller marinblå arbetskläder. Färgen grå är säker, men kan också vara kul beroende på exakt hur du utformar den. För det här utseendet gick jag med gråa byxor med sidomanddetaljer. Denna vita randdetalj sätter tonen för exakt hur jag utformar hela utseendet. Jag skiktade den grå tröjan med en vit tee -skjorta för att komplettera byxorna. Jag slutförde utseendet med vita pumpar som på samma sätt kompletterar byxdetaljerna. Om vita pumpar är lika starka för dig, är beige eller grå pumpar andra alternativ.
3 saker att tänka på när du väljer en arbetsstil:
Det är avgörande att bry dig om vad du bär för att arbeta – oavsett hur avslappnad din arbetsatmosfär kan vara, är det avgörande att du betalar ränta för det du bär. Casual arbetsplats är inte lika med vad du vill. Fråga dig själv, är det okej att bära den toppen, byxorna etc.?
Är klädseln lämplig för din arbetsindustri? Vissa arbetsmiljö är konservativa, medan andra är mycket mer sparkade tillbaka och avslappnade. klänning korrekt för din arbetsindustri.
Vad är funktionen för din outfit: Alla kläder har ett syfte. Bär inte kläder bara eftersom det är så bra som bekväma. Till exempel är Fitness Center-kläder inte en avslappnad klädsel för arbete. Var inte den personen som förstås för att ha varit över bekväm med sina arbetskläder.

Handla mitt utseende

< >

JavaScript är för närvarande inaktiverat i den här webbläsaren. Återaktivera det för att se detta innehåll.

Du kanske också njuter:

Den finaste klädseln att bära för valentin … …

Bästa platsen för att få dina Halloween -kostymer

Bekväma såväl som elegant klädsel att bära nu

Det bästa såväl som chicaste bröllopsevenemangets gästkläder

känn dig.

Indikation upp med din e -postadress för att få nyheter såväl som uppdateringar.

mycket förnamn

mycket förnamn

mycket förnamn

mycket förnamn

Efternamn

Efternamn

Efternamn

Efternamn

e-postadress

e-postadress

e-postadress

e-postadress

Prenumerera

Säg tack till dig för att du prenumererar!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *