4 Otroliga och enkla hårbullar för firande säsong

Dela

Tweet

Stift

Reddit

Ficka

Jag älskar den här tiden på året eftersom det betyder att vi kan klä upp för alla typer av jul och nyårspartier. Det är fantastiskt eftersom vi får bära så mycket glitter som vi vill (som jag tenderar att göra ändå!) Och prova några underbara semester frisyrer. Bullar var super heta i år, liksom de definitivt inte förlorar någon typ av ånga. Kolla in bilderna nedan för några handledning samt inspiration på att rocka en bulle till en firande denna semestersäsong.

Denna publicering kan innehålla affiliate länkar. Se vår sekretesspolicy.

Hårbullar perfekt för firande säsong

Tousled låg bulle

Har du en semesterfunktion efter arbete som du inte har tid att gå och bli förberedd för? Denna tousled bun är fantastisk för arbete såväl som spel eftersom det är kontoret lämpligt såväl som fortfarande sexigt.

Börja med något snuskigt hår, såväl som en del du hår i mitten med fingrarna för att kamma håret i en låg hästsvans. Säkra det med ett hårband och var noga med att lämna några strängar fritt på framsidan för att rama ditt ansikte. Om det behövs, lossa ditt hår såväl som noggrant dra några avsnitt ut lite för att ge fantastisk textur som du ser ovan. Lätt reta din hästsvans för att ge lite tjocklek, såväl som vrid den runt basen av din hästsvans. Säkra med Bobby Pins. Släta framstyckena och sopa dem bort från ditt ansikte med ett platt järn eller lämna dem som vågor och vågigt för mer konsistens. Misslyckas inte med att komma ihåg att ställa ut utseendet med hårspray!

Elegant sidobulle

Denna stiliga stil är perfekt för de mer eleganta partierna den här säsongen.

Börja med rent och rakt hår. Gör en djup del så att ditt hår kan sopa till sidan av ditt ansikte. Torka försiktigt hårets rötter för att lägga till en liten volym. På motsatt sida av dina svepande bangs, samla håret i en låg hästsvans, lämna lite hår ut för att rama ansiktet. Separera hästsvansen i tre sektioner. Arbeta med en sektion i taget, tworely twist det såväl som wrap det runt borstens botten. Pin på plats med Bobby Pins. Upprepa med de andra två sektionerna. Om du har bangs, krulla dem med ett stort fat curlingjärn såväl som yta med hårspray.

Arbete Celebration Topknot

Du måste älska den här enkla och eleganta Topknot. Det är fantastiskt för kontorsfester, men det kan också bäras för andra tillfällen också.

Börja med rakt, snygg hår, såväl som borsta det i en hög hästsvans. Säkra hästsvansen med ett hårband såväl som spray top samt sidor av ditt huvud med hårspray för att hålla flywaysna ner. Därefter separera hästsvansen i två lika delar. Tätt virvla sektionerna runt varandra till hårets spetsar såväl som wrap det vridna håret runt borternas botten. Säkra den täta bullen med bobbyppen samt yta med hårspray. Om ditt hår inte är tillräckligt, kan du behöva använda klipp i ryggen för att hålla ditt hår upp.

Glam celebration topknot

Om en större, Messier Topknot är vad du hellre vill ha, titta inte längre.

Du följer exakt samma grundläggande steg ovanifrån med några mindre ändringar. Detta fungerar fantastiskt med texturerat, otvättat hår, så oroa dig inte om att få det rakt innan du börjar. Finger kamma håret i en hög hästsvans, vilket ger strängarna runt ditt ansikte såväl som bangs ner. Säkra hästsvansen med ett hårband. Reta hästsvansen för att lägga till fullhet såväl som separera i två lika delar. Losslöst vrida sektionerna tillsammans till ändarna såväl som wrap runt borternas botten. Säkra med Bobby Pins, men gör det möjligt för vissa sektioner att hänga lös. Spraya överallt med en lätt hårspray. Ha så kul!

Vänligen lämna det här fältet Utomhus budgetplan fashionista i din inkorg!
E-post *

Kontrollera din inkorg eller spam-mapp för att verifiera din prenumeration.

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *