Fake Uggs – billigare Ugg-alternativ för mindre än $ 75

Dela

Tweet

Stift

Reddit

Ficka

Denna publicering kan innehålla affiliate länkar. Se vår sekretesspolicy.

Jag vet att poängen – du vill ha Ugg stövlar, men du kan inte eller inte svälja den branta kostnadsmärket. Jag fattar. Vi har varit ganska grova på Uggs här på budgetplanen Fashionista för två primära skäl: Kostnaden är en anledning, liksom den andra är styling, vilket är något av en förvärvad smak.

Men Uggs har sina fördelar. De är extremt bekväma och varma, vilket är praktiskt taget en livräddare under en Midwest eller East Coastline Winter. Jag har nyligen fått ett par falska uggs som en gåva och jag måste säga, jag är en konverterad. Gruvan är bearpaws, som anses vara det bästa av falska Uggs-varumärken, liksom jag bär dem nästan varje dag när det är kallt.

Om du aldrig har haft Uggs innan, hoppa över den äkta Ugg Cost-taggen samt gå till ett av dessa billigare varumärken. Du kommer att spendera en hel del, såväl som inte ens förstå skillnaden från den äkta saken. Också, falska uggs är mycket lättare att upptäcka än prisvärda Uggs (de äkta).

Bästa falska Uggs varumärken

Beerpaws

Bearpaw är mitt bästa alternativ för ett falskt Ugg-märke. Jag har ett par de långa stövlarna i kamel såväl som de är fantastiskt bekväma, som ett par jätte tofflor. De långa och mitten stövlar i allmänhet till cirka $ 60 eller mindre, men du kan upptäcka dem på försäljning i $ 40s på 6 PM.com samt andra online-återförsäljare.

Bearpaw Emma Tall, $ 69,99, 6pm.com

Bearpaw Emma Short, $ 44,99, 6pm.com

Kirkland av Costco

September med december kan du vanligtvis upptäcka Kirkland Shearling Boots på Costco för cirka $ 40. Resten av året kan du hämta Kirkland stövlar på eBay. Dessa efterliknar den traditionella Ugg-styling, så de är ett bra alternativ för traditionalister.

Kirkland Shearling Boots, $ 39, Costco

Toms (nepal boot)

Toms Nepal stövlar, $ 49 (till salu), 6pm.com

Vem älskar inte Toms varumärke för att ge skor till dem som kräver dem? Dessa Nepal stövlar är mer av en bergsstil, men de har en Ugg-liknande känsla för dem. Detta par säljer normalt för $ 98, men 6 pm tenderar att få dem prissatta mycket lägre.

Koolaburra av Ugg

KOOLA TALL BOOT, $ 89,99

Koolaburra boot är inte prissatt under $ 75, men det förtjänar en omnämnande här. Koolaburra är Uggs billiga linje – kanske de fick så trött på de knock-offs som de sätter ut sin egen plånboksvänliga UGG.

Koolaburras ser ut som den traditionella UGG, men du kan hämta den korta stöveln för ca $ 80 samt den höga stöveln för cirka $ 90.

Tips om att upptäcka din egen stil

Du kan försöka söka efter “falska Uggs”, men det kommer inte att ge många resultat på en skohandlare webbplats. På Zappos, till exempel, returnerar sökanden inga resultat såväl som även de föreslagna alternativen är hit-and-miss. Försök istället, försök att söka din favskor för “Tall Shearling Boots” eller “Short Shearling Boots”. Detta ger i allmänhet några lämpliga resultat. När du klickar med en start som är nära vad du vill, notera de “relaterade produkterna.”

Om du upptäcker ett par falska uggs du älskar, kom tillbaka såväl som låt oss förstå var och vilken stil i kommentarerna.

Vänligen lämna det här fältet Utomhus budgetplan fashionista i din inkorg!
E-post *

Kontrollera din inkorg eller spam-mapp för att verifiera din prenumeration.

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *