Mode råd: Den falska debatten fortsätter – Designer Jeans

Dela

Tweet

Stift

Reddit

Ficka

Denna publicering kan innehålla affiliate länkar. Se vår sekretesspolicy.

Kära budgetplan fashionista,

Jag är en petit dam som vill prova några Joe’s jeans, men de är ute av mitt kostnadsintervall. Jag ser ofta rabatterade par som är listade på eBay, men jag har inget koncept exakt hur man är ett falskt. Jag förstår att du har tagit upp kopior av high-end handväskor, men vad sägs om denim? Är tresiffriga jeans verkligen mer smickrande än en kvalitet, $ 70 par?

Du kan upptäcka äkta Joe’s jeans för djupa rabatter på platser som sista samtal Neiman Marcus samt av femte, Saks femte Avenues Outlet. Jag vill också kolla Marshalls, Fileens källare samt TJ Maxx, som ofta får leveranser av några av de bästa varumärkena i jeans. Indikation upp online för sina postlistor, så du får anmälas när de har sina speciella denimhändelser.

När det gäller att köpa designer jeans på eBay, skulle jag fortsätta med försiktighet. Det är svårt att bedöma på nätet om ett par jeans är den äkta eller en knock-off. Jag tror att ditt bästa alternativ är att försöka samt upptäcka dem i de ovan nämnda butikerna.

Det finns inte stor skillnad när det gäller hög kvalitet av material (och ofta konstruktion) mellan ett högre prissatt par jeans samt ett lägre pris. Till exempel, bleka ära jeans på Wal-Mart samt Mossimo på målet tros vara lika bra, om inte bättre, än många av de högre prissatta linjerna som säljs på Neiman och Saks, betalar du ofta ytterligare pengar För namnet varumärke.

Vänligen lämna det här fältet Utomhus budgetplan fashionista i din inkorg!
E-post *

Kontrollera din inkorg eller spam-mapp för att verifiera din prenumeration.

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *