Hur man bär dubbelmenimmönstret

Dela

Tweet

Stift

Reddit

Ficka

Denna publicering kan innehålla affiliate länkar. Se vår sekretesspolicy.

Vad är mycket bättre än denim? Ännu mycket mer denim. Dubbel denimmönstret från 90-talet och början av 2000-talet är tillbaka med en hämnd, liksom du inte behöver vara en bana design för att få det bra ut. Innan du ignorerar denim-on-denim som Fashion Faux Pas, kolla in dessa överraskande snygga sätt att rocka utseendet.

Pojkvän jeans, t-shirt samt denim jacka

Om du känner dig som tråkigt in i den dubbla denim-trenden, prova denna dagtid avslappnad utseende. Koppla lite comfy älskling jeans med en neutral eller randig tee. På toppen, sport en traditionell denimjacka. Yta utseendet med en läder crossbody väska, en bit uttalande smycken, löparskor, liksom en baseball keps.

Jeggings, Chambray Top och Heeled Booties

Om konventionella jeans inte är din sak, kommer du att älska detta nästa dubbla denim ensemble. Lägg bort dina jeans till förmån för en mörk tvättstuga. Välj lättare denim för toppen för att ge någon kontrast. Medan inte exakt denim, hjälper en knapp-down chambray topp med bröstpåsfickor att producera en trendig vårutseende. Skjut på ett par svartklackade booties samt solglasögon för att totalt utseendet.

Denim kjol, denimjacka, såväl som halsduk

Med varmare väderförhållanden i horisonten, kommer kjolarna när den återigen hamnade på att vara en häftklammer i våra garderober. Denna dubbla denim look har en mid-lår obehaglig denim kjol, avslappnad tee, liksom en denim jacka med roliga utsmyckningar som patched armbows. För en extra färg såväl som textur, binda en dekorativ halsduk runt en av kjolens bältesloopar.

Denim Overaller, Chambray Top, liksom klackar

Vem säger att vuxna inte kan bära overaller? Denna all-denim outfit har denim överaller med en chambray knapp-up shirt. Det är nödvändigt att bära det som en vuxen är att välja form-passande overall som kramar dina feminina kurvor. Lägg till några viktiga tillbehör som en överdimensionerad klocka eller choker. Därefter, ta med en omedelbar färg till spelet med ett par klackar i en rolig vårfärg som aqua, lavendel eller gul.

Skinny jeans, knapp-up, liksom fransväska

Dubbel denimmönstret är inte exklusivt för två nyanser av blått. Försök att blanda olika nyanser av denim, till exempel en blå denimjacka såväl som svarta jeans. Håll tillbehör Dainty såväl som enkla, till exempel ett kedjeband eller mager klocka. Du kan också försöka kombinera dina fav Spring Fashion Trends – som två bitar av denim samt en Fringe Hobo väska.

Denim på denim är en av säsongens enklare trender att behärska – ge det ett skott såväl som låt oss förstå exakt hur många komplimanger du får!

Älska den här artikeln? Checkat ut Street Style Spotlight – exakt hur man bär den långa bältesutvecklingen.

Vänligen lämna det här fältet Utomhus budgetplan fashionista i din inkorg!
E-post *

Kontrollera din inkorg eller spam-mapp för att verifiera din prenumeration.

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *