Den verkliga affären: Swimwear Care

Dela

Tweet

Stift

Reddit

Ficka

Det här inlägget kan innehålla affiliate länkar. Se vår sekretesspolicy.

När de stänker med klor, svett, saltvatten och sand, är det svårt att komma ihåg att dina baddräkter är mindre som Activewear än vi skulle vilja erkänna. De är delikat, slätt och enkelt, gjorda med bräckliga tyger och ofta ostentatisk utsmyckning som kräver en lättare hand – och sköljcykeln – än deras sportbh eller volleyboll korta motsvarigheter.

Du brukar vara van att handtvätta dem, men vad är den verkliga affären om att ta hand om badkläder? Var uppmärksam på taggen, men alltid fel på sidan av försiktighet.

Snabb sköljning

Sällan har vi tid att tvätta våra bitar rakt ut ur vattnet. och vem skulle vilja? Det är BBQ att ha och cocktails att drack. Men en snabb sköljning i diskbänken efter att du byter ut ur din kostym kan hjälpa till att rädda dem över tid-lest-klor, sand och mycket mer kvarstår, torkas sedan i fibrerna.

Delikat rengöringsmedel

Woolite Delicate Care Liquid Laundry Rengöringsmedel, $ 6.49

Du gals minns Woolite? Ring oss gamla skolan men de saker fungerar bara. Ett känsligt tvättmedel för dina unmentionables och mer, den milda rengöringsmedel är lättillgänglig på även de mest mildaste tygerna.

Från garnhäckar till snören, tunna broderi trådar till tofsar och mer är det din skydd mot de hårt arbetande men ofta hårda kemikalier i tvättmedel som du skulle använda på svåra handdukar och lakan.

Mesh tvättväska

Tvätta väska, $ 4,99, sängbad och bortom

Om du inte kommer att tvätta din simma separerar, (eller om du bor i ett torkt tillstånd och vill spara vatten genom att kombinera tvätt), är det säkraste alternativet den känsliga cykeln med en mesh tvättväska.

Skydda pärlor, knappar, skal och paljetter, liksom dina slipsar från att bli trassle, håller den smarta lilla väskan tvättenheten från att riva upp dina trendigaste kostymer. Zipped i ett av dessa tvättmedel, kan dina badkläder kastas med en full belastning av tvätt på en cool temp och på en mild cykel.

Hoppa över torken

I de flesta fall är det en no-brainer, men hoppa över torken kan förlänga livslängden i din kostym. Med tiden kan värmen röra med elasticitet och ingen vill ha en saggy kostym. Häng torkning även den vanligaste, dekorationsfria badkläderna (helst inomhus!) Hjälper till att hålla dem i tip-topp skick för pool och strand säsonger att komma.

Glöm det att du ska handla för en massa nya kostymer varje säsong, när du uppmärksammar den omsorg som ditt badkläder verkligen behöver, kommer du märker att de varar och ser bra ut längre tid. En liten omsorg mellan användningsområden och tvättar, och du sparar stora dollar vid slutet av säsongen.

Vänligen lämna det här fältet Utomhus budget Fashionista i din inkorg!
E-post *

Kontrollera din inkorg eller spam-mapp för att bekräfta din prenumeration.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *