Flaunt dina lassiga ben: Do’s liksom don’ts av vaxning i huset

Håren är de mest oönskade såväl som oinbjudna gäster som du minst vill vilja ha. Men de fortsätter att komma tillbaka så bra som vi måste ta hand om att ta bort dem innan de Sevilla FC Tröja bara förstör vårt välvårdade utseende. Medan vintersäsongen hjälpte oss att dölja de obekymrade benen, med början av sommaren, är det dags att defuzz och försöka bara med släta, rena ben.
Oavsett om du använder en epilator, rakkniv eller väljer att vaxa, det allra första du kan förvänta dig är dess inverkan på att hålla länge.

Professionals föreslår alltid att göra vaxning för att få slät hud under längre tidsperiod. Att kolla in charmbar West Ham United Tröja är inte alltid bekvämt. Så jag fattade ett beslut att ha mina egna vaxningssessioner.
Även om vaxning är smärtsam, räddar det oss från nya hårstrån att bli tjockare. Dessutom erbjuder det oss stubb helt fri hud under veckor framöver.
[Läs också: Rödhet efter vaxning av bikini]

Vaxning i huset är en långt gråtprocess från rakkniv-i-duschen såväl som till och med USA: s tid såväl som pengar, som levereras att vi förstår de tricks såväl som förfaranden att anta.
Det kräver lite skicklighet såväl som teknik för att förhindra torkat svårt vax, som bara rivar isär vår hud under vaxning.

Jag erbjuder dig några gör såväl som inte för att tänka på när du växer. Kontrollerad på!
Om du är en allra första timer så här är en bör kolla in –

Innan vaxningen

Applicera tryck för att minska smärtan. Tryck på området i ett par sekunder direkt efter vaxning
Undvik varm i minst 2 dagar efter vaxning
Att ta snabb varm dusch föreslås.
Håll dig borta från långa övningar, varma bad, bastur, jacuzzier och varm yoga. De irriterar det vaxade området ytterligare.
Håll området rent de kommande 12 till 24 timmarna
Applicera antiseptisk eller lugnande grädde för att minska möjligheterna Racing Club de Avellaneda Tröja att etablera inåtväxt hår
Slutligen rakar du aldrig när det uppmuntrar tjock hårväxt, vilket kan göra det utmanande för dig under vaxningen senare

Bonustips:
Spänn inte dig själv om du är kvar med få hårstrån och försök att dra bort dem
Lämna de utmanande områdena till proffsen, om du är i tvivel
Och prova aldrig ansiktsvaxning på egen hand

Hoppas att den här korta artikeln om husvaxning hjälper !!
[Läs också: Finaste husläkemedel för rakknivar]

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *