Budget Appeal Products – Vad finns i min överklagandepåse

Dela

Tweet

Stift

Reddit

Ficka

Denna publicering kan bestå av affiliate länkar. Se vår sekretesspolicy.

Tack vare ROC hudvård för att samarbeta om detta publicerar om budgetplanens överklagande produkter. Alla åsikter är mina egna.

Mitt duschrum är för närvarande i ett tillstånd av katastrof – tyvärr, en slarvig entreprenör botched vår ombyggnad såväl som nu betalar vi någon annan en hel del att reparera det. Usch. Det finns dock en ljus sida. Dessa grova monetära stunder är när jag uppskattar förmånerna att vara en budgetplan fashionista såväl som kronisk sparare.

När jag känner att dra av intriger över Lancer’s $ 150 Lash Serume Intense, till exempel, kan jag stänga den ganska snabbt genom att påminna om den sista stora, oväntade kostnaden för att slå mitt hushåll. Verkar som det två gånger betalda duschrummet ombyggnaden kommer att bli den regerande mästaren i den klassificeringen ett tag än.

Så jag fortsätter att hoppa över de fina grejerna till förmån för de värderika produkter som jag har kommit för att förstå såväl som kärlek. Checkas ut för min nuvarande hudvård samt överklagande favoriter!

Rengöra

Garnier Skinactive Micellar Cleansing Water tar bort smink samt rensar din hud i ett enkelt steg. Det jag uppskattar mest om den här produkten är det inget vatten som krävs. Jag behöver inte välja mellan stänk iskallt vatten på mitt ansikte eller titta på kyligt vatten springa ner i avloppet när jag väntar på 3 minuter för att det ska värma upp.

Istället droppar jag bara lite av produkten på en generisk bomullsplacering runt från mål och torka det på. Bom. Makeup borttagen såväl som ansikte rengöras i ett steg.

Fuktning

Jag bytte nyligen från Roc Multi Correxion 5-i-1-raden till Roc Retinol Correxion Products. Jag älskar verkligen Multi Correxion-produkterna, liksom jag bara gjorde omkopplaren efter att ha använt en rutinfunktion på ROCs hemsida. Det är en kort frågesport som resulterar i en personlig hudvårdsrutin baserad på dina bästa anti-aging-problem.

Baserat på exakt hur jag svarade på frågorna rekommenderade webbplatsen Roc Retinol Correxion-produkterna. Jag tänkte, ok, varför inte? Så jag gjorde omkopplaren. Nu använder jag Roc Retinol Correxion Day, Night samt ögonprodukter, liksom de är riktigt trevliga. Jag älskar, älskar, älskar ögonkrämen i synnerhet. Som med andra Roc-produkter går de snyggt såväl som snabbt. Jag älskar den djupa rynka varje dag fuktkräm med SPF också – med tanke på att Roc har satt SPF i min dagliga rutin, lämnar jag aldrig hemmet med solskydd på mitt ansikte.

Rapportering

Jag gillar en lättare grund som ger ett mycket mer naturligt utseende. I åratal har jag bytte upp såväl som från Bareminerals Original Powder Foundation samt olika Covergirl samt Revlon flytande formuleringar.

Saken är, jag älskar att Bareminerals har SPF, men jag hatar att det är ett lös pulver. Det slutar normalt överallt, liksom pulverpinnarna till ditt duschrumbänk samt det pinnar på ditt ansikte. När jag börjar känna att jag måste utnyttja mitt micellära rengöringsvatten för att få smink av min fåfänga, är jag ute.

Efter att ha perusing målets överklagande hyllor bestämde jag nyligen att ge NYX att du är Matte men inte platt pulverfundament en go. Jag måste säga, jag är trevligt chockad över sin prestation. Produkten går snyggt, blandar väl och håller sig med ingen primer. Jag gillar att applicera det torrt för lättare täckning, men du kan få ett pseudo-porslin, genom att applicera det med en våt svamp. Ingen SPF i den här, men min roc moisturizer har mig täckt där ändå.

Ögon

Skugga

Jag gillar ett kompakt kit med samordnade skuggfärger – du får några olika utseende från exakt samma produkt, liksom de är enkla att packa för resor. Dessutom har de normalt små mängder av varje färg. Det är inget värre än att vara sjuk av något, men att ha så mycket kvar som du känner dig skyldig att ersätta det.

Det är inte ett problem med e.l.f. Flawless Eyeshadow Kit. De är Ultra Compact, som likaledes betyder billigt. Jag gillar den rika plommonsamlingen, som har en stor uppsättning av juveloner: olivolja, plommon samt en extremt mörk, stor grå.

Liner

Just nu är min go-to-eyeliner swimmasker ögonpenna med last i Shelly Beach. Jag simmar inte, men jag gör resor hästar – liksom efter en varm 40 minuter på hästryggen kommer någon typ av gammal ögonmake-up över hela mitt ansikte. Denna penna glider på som en extremt skarp krita, vilket ger en jämn, rik linje av pigment som pinnar runt hela dagen. Förutom en oväntad bonus fungerar den mörka miljövänliga färgen på detta liner helt med min E.L.F. Rich Plommonsfärger!

Ögonbryn såväl som laska

På rusade morgnar eller lata dagar, kommer jag dash ut ur hemmet utan eyeliner – men jag går sällan någonstans utan lite färg på mina ögonbryn såväl som fransar. För pannor fungerar Maybelline Brow Drama Pencil med Pomade perfekt. Det lägger till färg såväl som textur i en svep.

Småsarna får en kappa av NYX Pin-Up Tease Mascara. Jag kan ha försökt varje fynd mascara där ute såväl som de huvudsakligen utbytbara. Den här har budgetplanens kostnadspunkt, men varar längre såväl som inte blir klumpig. Om du köper din mascara på målet är detta ditt bästa alternativ.

Mun

På ett infall tog jag upp en E.L.F. Gotta glöd läppfärg i bästa bär på TJMAXX för ca $ 3. Visuellt är dessa saker djupa lila i färg, som Halloween smink. Men buntet beskrev det som en självjusterande nyans, vilket lät roligt att försöka.

Nu tar jag den här mjuka läpptonen någonstans och utnyttjar det dagligen. Det är lämpligt för dagtid, såväl som fungerar bra över en läpppenna på natten.

Det är min överklagande go-tos! För mycket fler idéer om prisvärda apoteksprodukter, se den här noteringen av våra vänner på Metdaan.com.

Åh, såväl som om det botched duschrums remodel, ring mig innan du anlitar en entreprenör i St. Louis-området. Jag kan berätta vilken verksamhet som inte ska anställa!

Vänligen lämna det här fältet Utomhus budgetplan fashionista i din inkorg!
E-post *

Kontrollera din inkorg eller spam-mapp för att verifiera din prenumeration.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *