De bästa sparsamhetsbutikerna i L.A.

Dela

Tweet

Stift

Reddit

Ficka

Som ordspråket säger, “En mans skräp är en annan mans skatt.” Det finns inget bättre motto att beskriva vintaget, den knappt-långa säsongen och den “slitna två gånger” kläderlinjen L.A. bästa ställen att hitta nästan syndiga lågprissatta kläder, skor och möbler. Här är mina lokala favoriter:

Det här inlägget kan bestå av affiliate länkar. Se vår sekretesspolicy.

Los Angeles bästa sparsamhetsbutiker

Judiska kvinnors nationella råd

8520 W. Pico Boulevard, Los Angeles (310) 360-6505

Med flera platser i hela l .., det bästa är på Pico i västra L.a. Här har jag vanligtvis hittat designerpåsar och halsdukar för käftblad.

Frälsningsarmén

1658 11th Street, Santa Monica (310) 450-7235

Höger bredvid en timmergård, finns det alltid mycket att komma och gå på denna plats. Det är känt för hyllor av kläder och köksredskap.

Ödemark

1338 4: e Street, Santa Monica (310) 395-2620

Mer “försiktigt används” än sparsamhet, det här är platsen för designerkläder, skor, smycken och “overstock” -produkter från några av dina favoritmarknadsbutiker.

Buffelbyte

2449 Main Street, Santa Monica (310) 314-7300

Liksom Wasteland tenderar det att vara en större mängd stilalternativ här, inklusive föremål och tillbehör till kostymfester och Halloween.

Melrose Trading Post

7850 Melrose Avenue, Los Angeles

Denna betydande loppmarknad sker varje söndag. Ta med pengar och tålamod – det är ett riktigt smorgasbord av high-end smycken till junky trinkets, använda kläder till handgjorda kläder.

Kathryns Pick: BTS-butik

10409 Washington Boulevard, Culver City

Kathryn: Jag snubblat över denna sparsamhetsbutik i Culver City efter ett möte på Sony Pictures Studios och nu gör det till en punkt att kolla in affären varje gång jag är i LA vad jag gillar mest om den här butikerna är att föremålen är verkligt Prissatt att sälja (vilket betyder att normala människor har råd med dem) och det har ett särskilt gott smyckesökning. (Obs! Huvud till Yelp, där du kan hitta en rabattkupong att använda i butiken.)

Vänligen lämna det här fältet Utomhus budget Fashionista i din inkorg!
E-post *

Kontrollera din inkorg eller spam-mapp för att bekräfta din prenumeration.

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *