Bollywoods badkläderresa från 60 -talet till nutid

Bollywood har satt mönster på modemarknaden någonsin eftersom det börjar. B-Town Divas har alltid förstått att påverka mönster för hela nationen. Fråga alla typer av barn som deras modeikon är såväl som det mest troliga och framstående svaret skulle vara en Bollywood -kändis. Bollywood -mode har utvecklats från att vara konventionellt till ganska djärvt, vilket återspeglar modifieringen i vårt samhälle också.
[Läs också: Framstående badklädermönster för solkyssade kul]

Nuförtiden är en skådespelerska som använder en bikini på skärmen en extremt typisk syn. Men det fanns en tid då Bollywood badkläder var extremt konservativ, till och med de djärvaste skådespelerskorna vågade aldrig donera tvådelarna sedan att visa upp din hud var ett tabu. Vi har kommit en lång metod för då, liksom det är fascinerande att se exakt hur mycket Bollywood -mode har förändrats under årtionden.
Källa: Bollypedia.in1960’S- The Age of Colors
Detta var tiden då många skådespelerskor gick djärva, liksom för första gången använde simningskostymer i ett stycke på silverskärmen och lämnade publiken gapade. Detta producerade uppror och förändrade betydligt förståelsen för kvinnor. Kanske var detta det decennium som revolutionerade Bollywood badkläder för alltid.
Källa: Pinterest.COMPROVIOVT, filmskaparna använde för att visa skådespelerskor helt klädda, täckta av saris även på en strand eller nära en Eintracht Frankfurt Tröja pool! Men då kom 60 -talet såväl som många av dem började visa rimliga scener med skådespelerskor med baddräkter. Ändå var simningskostymerna inte nästan lika starka som de är idag.

1970-talet- det mest eleganta decenniet
Några risktagande skådespelerskor som Zeenat Aman satte skärmen i brand i tvådelade simningskostymer. Detta banade också metoden för andra Feisty Bollywood -skådespelerskor för att flagga sina kroppar. En tid då modemönstren förändrades snabbt, 70 -talet var tiden för alla att prova sitt utseende utan att vara medvetna. Detta var också tiden då hippiekulturen uppstod.
Källa: IndianExpress.com Många fler skådespelerskor började vara stolta över att visa upp sin tonade kroppsbyggnad, liksom att i sin tur förändrade metoden som kvinnor överallt utnyttjade för att klä sig. Oinhibiterade såväl som frisinnade kvinnor förändrade modriktlinjerna som hade hållit dem tillbaka i århundraden och utvidgade därför den offentliga toleranströskeln och förbättrade flexibiliteten för kvinnor.

[SC: MediaD]
1980 -talet – Riskåldern
Fortsatt med trenden använde Dimple Kapadia, en av de mest kända skådespelerskorna genom tiderna, en röd bikini i Bobby som visade att detta mönster var här för att stanna. Människor gillade över hennes starka såväl som super heta karaktär i filmen. Miljontals unga kvinnor ville vara som henne såväl som klänning som henne, liksom tabuet för västerländskt rivs isär. Hon använde det med sådant förtroende såväl som tröst att alla stod förvånade.

Källa: NDTV.com 80 -talet såg till och med de andra Bollywood -divorna sjunga såväl som dansande, sportiga starka kostymer och fladdra sina kurvor utan tvekan. Madhuri Dixit tappar Atalanta BC Tröja också sin god-flickbild med de blå badkläderna i Tezaab.
Källa: Photonesta.com Seeing Bollywood Beauties bryter fritt, de indiska kvinnorna började idolisera dem såväl som deras känsla av stolthet såväl som kroppsmedvetande förnyades också.

2000 -talet
Simdräkt mode i Bollywood såg många modifieringar i språng och gränser under detta decennium. Från när Lara Dutta krönades Miss World 2000 var det ingen stopp.
Källa: Indiatimes.comlara Dutta var den största målskytten i badkläderrundan i tävlingens historia! Hon charmade domarna inte bara med sitt utseende, men hennes intelligens, intelligens och lugn bortsett från förtroende. Senare fortsatte hon att göra vågor i Bollywood samt med sin paljett bikini i Blue- en spelväxlare för Bollywood.
Källa: ndtv.comFollowed av det var Kareena Kapoors storlek-noll-look i Tashan. Medan hon såg vacker ut och idealisk i den havsblå bikinin, satte detta mönster tryck på den dagliga flickan.
Källa: blogspot.com nuvarande
Dagens ledande kvinnor i Bollywood är symboler för helt tonade kroppar såväl som de inte mycket mer blyga bort för att flagga bort det. Att använda en bikini är inte längre en enorm affär; I själva Chelsea FC Tröja verket finns det knappt någon typ av skådespelerska kvar som inte har sportat tvådelarna på skärmen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *