Den högsta guide till att köpa solglasögon

Dela

Tweet

Stift

Reddit

Ficka

Detta publicerar kan inkludera affiliate länkar. Se vår sekretesspolicy.

Livsförändrande solglasögon är en sak. Du glider dem liksom den fantastiska, ostoppbara sida av er loss. Du är säker, snygg och målmedveten.

Jag har haft två par livsförändrande nyanser i mitt liv – ett par av Chanels jag inte borde ha köpt på grund av prislapp samt ett par Bolles. Tyvärr förlorade jag båda. Man var kvar i en dressing utrymme i Kalifornien liksom andra i New Orleans Airport. Visst, jag har andra solglasögon jag älskar, men jag letar fortfarande efter den där speciella par, de som vänder huvuden samt göra någon typ av klädsel bättre. När jag upptäcker dem, ska jag låta dig veta. Under tiden ska jag dela våra bästa tips om exakt hur du köper solglasögon som verkligen fungerar för dig.

Hur man köper solglasögon – 5 Faktorer som Matter

1. din ansiktsform

Din perfekta solglasögon kommer att balansera ut samt komplettera din ansiktsform. Om du är osäker på vad din ansiktsform är, här är vad du kan göra för att ta reda på:

Ta en selfie
Skriv in foto fyra gånger.
Rita en annan form på varje bild, precis runt ansiktet: oval, cirkel, hjärta liksom kvadrat.
Välj nu vilken form det mesta noggrant följer linjerna i ansiktet.

Beväpnad med en ny förstå din ansiktsform, kan du handla för solglasögon former som plattare!

Om du har ett ovalt ansikte …

Lyckost! Du kan bära praktiskt taget alla typer av solglasögon, så länge de är tillräckligt breda. Det enda felet du kan göra är att bära ramar som är smalare än den bredaste delen av ansiktet. utöver detta, känner helt gratis att gå med allt från stora liksom fetstil till mjuk liksom subtila.

Om du har en cirkel (rund) ansikte …

Välj nyanser som har rektangulära former för att balansera ut rundhet. En tunnare ram kommer att se bra ut på dig, eftersom det kommer att lägga utseendet på längden på ditt ansikte.

Om du har en hjärtformad ansikte …

Du har höga kindben samt en smal haka. Din perfekta solglasögon kommer att visas för att mjuka upp vinkeln mellan pannan samt haka – i huvudsak gör pannan verkar smalare liksom hakan, bredare. prova cat-eye ramar, bottom-tunga ramar och / eller färgglada ramar, allt som satte fokus på mitten av ditt ansikte.

Om du har ett fyrkantigt ansikte …

Rundade solglasögon är väl lämpade för dig, eftersom de kommer att mjukna din starka jawline samt bred panna. Solglasögon med tunnare ramar kommer att vara mycket mer smickrande än de med tjocka sådana. Satsa på en modifierad rund solglasögon eller en semi-kantad stil.

2. UV-skydd

Varje år får solen närmast jorden två veckor efter vintersäsongen ståndet – 2017, detta hände januari 4. Det är en påminnelse om att sol säkerhet för dina ögon är viktigt året runt, liksom inte bara i den varma liksom soliga sommarmånaderna.

Att hålla solen borta från den milda huden runt ögonen hjälper till att undvika fina linjer samt rynkor, men det finns mycket mer att veta. Experter har kopplat UV-exponering för hornhinnan solbränna, utväxter på ytan av ögat, liksom även vissa slag av grå starr.

Gör din del för att undvika problem med dessa frågor genom att alltid välja solglasögon som erbjuder 100% UV-skydd. Detta innebär att glasen skyddar ögonen från både UVA och UVB-strålning. Observera att du inte kan identifiera mängden säkerheten genom linsfärg, så du måste räkna med kraven från tillverkaren. Av denna anledning Allaboutvision.com meddelar att du bara köpa solglasögon från välrenommerade företag, specialitet solglasögon återförsäljare eller från ögat läkare att garantera full UV-skydd.

Sunnies Dagens på FOX2 nyheter Segment

Jag var nyligen inbjuden att prata med Kim Hudson på FOX2 nyheter i St Louis om att välja solglasögon som erbjuder total UV-skydd. Ramarna visas på det avsnittet är mina val nedan:

Kvinnors höga mode ramar med 100% UV-skydd, $ 30,90, Zenni Optiska

Kvinnors runda glasögon med 100% UV-skydd, $ 30,90, Zenni Optiska

Kvinnors Cat-eye ramar med 100% UV-skydd, $ 32,90, Zenni Optiska

Ocean Pacific Pearl ökad guld, $ 69,95, Gooptic.com

Jessica McClintock JMC 563 solglasögon, $ 99,95, GoOptic.com

Ellen Tracy Prag Black Leopard, $ 103,23, SimplyEyeGlasses.com

Aspire Legendary Frames, $ 290, Aspire glasögon för att upptäcka en regional återförsäljare

Aspire firas, $ 290, Aspire glasögon för att upptäcka en regional återförsäljare

3. livsstil

Är du hoppa ut ur flygplan samt simma med hajar på helgerna? Eller vill du spendera lördagar vindow shopping? Om du är en utomhus äventyrare, kommer ditt idealiska par av prestanda sunnies att vara ljusa såväl som extremt starka.

Aspire Eyewear är i premium slutet av spektrumet för mångsidigt sätt att göra glasögon. Dessa spädbarn detaljhandeln för ca $ 300, liksom de har genererat bra erbjudanden om Buzz eftersom deras marknadslansering förra året. Aspire nyanser är 50% lättare och tunnare än någon typ av annat varumärke tillgängligt, plus de är värmebeständiga såväl som böjbara. Viktigast för Fashionista, Aspire Frames har en färgstark, innovativ atmosfär.

Aspire firade solglasögon, $ 290

Aspire ramar är gjorda av ett proprietärt specialiserat nylonmaterial som heter SDN-4.

Nu kan du också kräva specialglasögon, state för racquetball eller simning. I dessa fall, när du kräver något bortom stil såväl som styrka, ta till Google, såväl som leta efter produktrecensioner. Se mycket mer information här till exempel på simning googles. Du vill ta det extra steget för att garantera att du inte får havsalt (eller en racquetball) i ögat.

4. Vad är trending

När du förstår vad som är varmt kan du aktivt välja för att ställa in din egen stil eller gå med flödet. Om du är den innovativa typen, gå av-trend med självsäkerhet med dina sunnies. Det blir allt du. Du kan också hålla en traditionell stil praktisk (som överdimensionerade ramar eller aviatorer) för de dagar då du känner för att blanda in.

För 2017 ser vi stora, roliga färgglada solglasögon trending. Tro vinklar, skarpa kanter samt ljusa färger.

Ellen Tracy Prags ramar i aubergine

5. BUDGET

Budgeten är ofta det viktigaste elementet – särskilt om du är benägen att lämna dina solglasögon på offentliga platser. Sunnies är som smycken, eftersom du har många snygga alternativ till alla kostnadspunkter.

Jag gissar att du inte behöver hjälp med att upptäcka kostsamma solglasögon! Men när budgetplanen är tätt, gillar jag Zenni Optical. Du kan köpa icke-receptbelagda solglasögon för cirka $ 30. Och webbplatsen gör det enkelt att välja din ram såväl som sedan anpassa den med receptet. Du kan också ställa in nyansnivån såväl som färgfärg för att passa din stil. Alla Zenni-optiska glasögon kommer också med 100% UV-säkerhet.

Sköldpadda Shell Feline ögonramar med 80% Amber Tint, $ 32.90, Zenni Optical

Är du beredd att gå ut och upptäcka dig själv ett par livsöverföringar? Låt oss förstå i kommentarerna!

Vänligen lämna det här fältet Utomhus budgetplan fashionista i din inkorg!
E-post *

Kontrollera din inkorg eller spam mapp för att verifiera din prenumeration.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *