Casual Friday: Double Poots

Skott av Alexander Scott Harris

Ryggsäck: c/o Sole Society | Kjol: Topshop (identisk här och mycket mer nedan) | Skjorta: J. Crew (gammal men liknande här, här och älskar den här liknande i blommigt tryck) | Skor: Nine West C/o T.J. Maxx | Solglasögon: Karen Walker

Efter onsdagens inlägg där jag klädde ut några av mina enda favoriter i samhället, är idag lite mer oavsiktligt för sommarfredagen på kontoret med denna Chambray -skjorta, sandaler och ryggsäck. Efter två avslappnade fredagar i rad här kan du se att jag är ombord med ryggsäcktrenden. Fanny Pack kommer att ta en sekund (eller två) längre att växa på mig, men denna ryggsäck? Det här kan jag göra.

P.s. Sandaler är inte lämpliga på vissa kontor (även på avslappnade fredagar), så om så är fallet för dig, skulle jag koppla ihop en outfit som denna med dessa pumpar eller dessa lägenheter.

Handla inlägget:

< J.Crew Karen Walker Essie stila Trendbutiken Victorias hemlighet Stylebop Nordström Kohls Nordström Nordström Nordström Nordström Nordström Enda Enda Enda Enda Gorjana Nautisk midi -ringuppsättning >

Mer enda favoritfavoriter:

< Enda Enda Enda Enda Enda Enda Enda Enda Enda Enda Enda Enda Enda Enda >

Det här inlägget sponsras av Sole Society. Alla produktval, styling och åsikter är mina egna.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *