10 snygga kappor samt jackor för kvinnor med stora armar

Dela

Tweet

Stift

Reddit

Ficka

Denna publicering kan innehålla affiliate länkar. Se vår sekretesspolicy.

Mode designers är inte alltid fantastiska att leverera kläder som passar alla typer av kropp. Situationen i punkt: Kvinnor som har stora armar – oproportionerligt större än resten av kroppen – kan inte bära en konventionell kappa utan att känna att de kommer att poppa armsömmarna som den fantastiska hulk. De flesta kappor samt jackor har en monterad arm, som tvingar den större väpnade kvinnan att köpa metod, såväl stor eller försöka hålla dig varm i Ponchos såväl som halsdukar. Inte fantastiska alternativ, säkert.

Så, vad är de bästa kapporna för kvinnor med stora armar? Här är dina alternativ:

Dolman ärmen. Dolman ärmar är mycket mer typiska i toppar än i kappor samt jackor, men du kan upptäcka dem. Typiskt kommer stilen att beskrivas som “slouchy”. Detta kommer att bli ett mycket mer avslappet utseende än din grundläggande jacka med monterade armar.
Kimono. Vilken typ av kimono-stil kappa eller jacka kommer att ha en fylligare arm. I extremt kyliga klimat måste du laga under din kimonojacka. De öppna armhålen låter en stor kylig luft i om du inte har ett baslager under.
Prova stilar med stretch. En stretchig byggnad ger dig lite extra utrymme för dessa armar.
Köp upp en storlek såväl som skräddare. Upptäck en kappa som passar dina stora armar såväl som då har det skräddarsydd för att passa resten av dig. Detta är ett val när du kan investera i en högkvalitativ bit som kommer att hålla dig i åratal.

10 lager för kvinnor med stora armar

Skräddarsy kommer att ge dig det bästa slutresultatet i form av passform, men det är också det dyraste. Om du hellre skulle experimentera med några lösare, slouchier stilar, här är 10 plockar du kan älska. Det här är mina 10 föredragna kappor för kvinnor med stora armar!

1. Dolman jacka från helt gratis människor

Dolman jacka av helt fria människor

Gratis människors Dolman Jacket är ett tillfälligt kors mellan en denimjacka samt en puffer. Du kommer inte att bära den på kontoret, men det kommer att hålla dig varm på dina dagar. Eftersom det är på den skrymmande sidan, koppla det med en monterad botten. Och du kan bära den över jeans – bara välj denim med en kontrasterande tvätt. En mörk tvättstuga Skinny skulle vara mitt val.

2. Släpig gräv från ASOS-design

Slouchy Trench Coat från ASOS-design

Om du inte har en trench coat i din garderob som passar, kan det vara kappan för dig. Den avslappnade passformen ger den en freewheeling-vibe, men du kan fortfarande böja den midjan när du vill ta ett mycket mer stort tillvägagångssätt. Ärmarna är fulla, liksom det betyder ingen fyllning eller pressning av dina formade armar. Koppla denna gräv med jeans på helgerna, över en klänning till middag ut, eller på toppen av din pant passform när du går tillbaka till kontoret.

3. Denim Bomber Jacket från BDG Metropolitan Outfitters

Denim Bomber från BDG Metropolitan Outfitters

BDG Metropolitan Outfitters Denim Bomber är en strömlinjeformad version av den helt fria människor Dolman Jacket ovanför. Den har mindre bulk såväl som en kortare hemlinje, vilket gör en tidigare, mycket mer mångsidig bit. Slouchy Sleeves Lämna gott om plats för de armar såväl som den mjuka, tvättade denim garanterar komfort hela dagen.

4. Birdie Blazer från helt gratis människor

Blazer från helt fria människor

Lägg till en touch av chic till din garderob med denna breda sleeved blazer. Det kommer inte att skydda dig från snö såväl som is, men du kan laga det över en stretchig, långärmad, termisk topp för att balansera värme såväl som stil. Ärmarna är ett sådant stil uttalande på egen hand att ingen kommer att känna igen att de också har en användbar funktion. Det erbjuds också i en underbar rost.

5. Ull Kimono Coat från Helene Berman

Kimono Coat från Helene Berman

Den krånglösa halsen samt överdimensionerade knappar ger denna kappa en extremt klok känsla. Full, beskurna ärmar tillsammans med en tappad ta på sig för en förlåtande passform också.

6. La Vida Kimono

La Vida Kimono

Den här festivalen inspirerade, silke och fjäder kimono kan göra ett uttalande någon typ av år. Prova det över en bikini för en poolfest eller med en långärmad topp, denim, liksom fotled stövlar när det är kyligt ute. Det är ganska lätt, så du måste laga upp i vintersäsongens döda – men när den här kimono är ditt toppskikt, kommer det att bli en konversationsstart. Det är också starkt diskonterat bäst nu. Nackdelen? Det är bara kemtvätt.

7. Slouchy kabel-tv

Slouchy, kabel-stickad tröja

När en kappa inte passar rätt är en slouchy kabel-tv-stickad en anständig och förlåtande stand-in. DettaEn är en öppen cardigan-stil såväl som i 10 olika färger.

8. Batwing Cardi

Batwing cardigan

Longline cardigan är en av mina föredragna silhuetter, främst eftersom det är så mysigt som en plysch kobe men också stilig på exakt samma tid. Den här har en batwinghylsa, idealisk för den stora väpnade damen. lag det med jeans eller en mantelklänning samt tights.

9. Överdimensionerad Shearling Coat

Oversized Shearling Coat

Teddy Coat trender inte så svårt som det var förra året, men vem bryr sig? Shearling liksom fleece gör en drömlik kombination på kyliga dagar, liksom den överdimensionerade silhuetten skapar verkligen ett bekvämt område för dina armar. Denna bit verkar som en ta på $ 32, men recensionerna tyder på att den höga kvaliteten kan vara inkonsekvent.

10. Fleece hooded cardigan

Hooded cardigan

Här är en mer avslappnad fleece bit med en dolman ärm. Det jag gillar om hans är den stretchiga, men monterade manschetter som håller kyla luften ut. Välj mellan 10 färger, inklusive höstklassiker som mörk miljövänlig samt marin.

Vänligen lämna det här fältet Utomhus budgetplan fashionista i din inkorg!
E-post *

Kontrollera din inkorg eller spam-mapp för att verifiera din prenumeration.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *