Bekämpa Flake: 4 Syror din hud behöver nu

Dela

Tweet

Stift

Reddit

Ficka

Det här inlägget kan innehålla affiliate länkar. Se vår sekretesspolicy.

Efter en av de längsta (och varmaste!) Somrar hittills, du är inte ensam om du är sugen skarpa, kallt väder. men temperaturfallet vi alla väntat på har ett pris. precis som värmeböljor kommer med en unik uppsättning problem skönhet, så också gör vinterväder.

De torra kalla kryper in och vinden börjar piska, även den hälsosammaste huden är i riskzonen för några torra fläckar. och när din vanliga fuktgivande rutin inte kan hålla jämna steg, att det är dags att vända sig till de stora kanonerna. Du har förmodligen hört buzz kring syror redan, och av goda skäl – dessa kraftfulla behandlingar göra underverk.

Lär känna fem essentiella syror för att bekämpa flinga, från AHA till BHAs och därefter.

1. Glykolsyra hudvårdsprodukter

Peter Thomas Roth 20% glykolsyra Solutions Jumbo Peel kompress $ 48, Macys

Pixi Skin Behandlar Glow Tonic Exfoliating Toner, $ 15, Target

Den syra vi alla känner till, sannolikt från vår tonåring dagar är salicylsyra. och likt salicylsyra, är glykolsyra en peeling som vem som helst, men särskilt fet och acne-benägen hudtyper kan få bakom. En mild syra med mindre molekyler som arbetar för att lösa död hud, är glykolsyra en stor toning alternativ mellan tvätt och återfuktande att rensa något överblivet bort innan du återfukta.

2. hyaluronsyra Skin

Paulas val motstå Hyaluronsyra Booster, $ 46, Paulas val

Derma-E Hydrating Mask med hyaluronsyra, $ 29,50, Dermae.com

Hyaluronsyra var händerna nedåt hjälten ingrediens i 2017. Det är den idealiska hydrering booster för dem som behöver upp ante på deras fukt spel. Om din hud börjar ser lite förtorkade även efter fuktkräm, prova att lägga en hyaluronsyra steg däremellan. Det kommer att hjälpa din hud behålla den fukt – plumping, skydda, återfuktande och utjämning.

3. Mjölksyra

Söndag Riley bra gener All-in-One Mjölksyra behandling Mini, $ 105, Sephora

Det vanliga. Mjölksyra 5% + HA 2%, $ 6.50, Beautylish

Om glykol är alltför intensiv, är en mjölksyra din känsliga hud BFF. Härrör från mjölk, ger det lugnande hydrering när du exfoliera bort den gamla, grov hud. Denna alpha hydroxy syra är också spelar bra med andra om du letar efter en multi-syra rutin.

4. Oljesyra

StriVectin Olje snabb återhämtning mjölk, $ 79, StriVectin

Josie Maran 100 procent ren Argan Oil Mini, $ 16, Sephora

För extremt torra, kan fettsyror som finns i oljor vara en frälsare. eftersom oljesyror används för att lugna och reparera tuffa hudåkommor som eksem och psoriasis, du vet detta val är tunga alternativet för att hålla huden mjuk och smidig.

Vill du ha mer om hur att hålla huden vacker på vintern? Kolla skönhet Rollers – Seger svullet ansikte i vinter!

Vänligen lämna det här fältet Utomhus budget Fashionista i din inkorg!
E-post *

Kontrollera din inkorg eller spam-mapp för att bekräfta din prenumeration.

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *