Lyckliga administrativa experter vecka!

2021 Uppdatering: Administrativa experter är 21 april 2021. Några utmärkta gåvor att få till din administrativa expert (annat än kontanter, naturligtvis) inkluderar:

< >

Även om onsdag är officiellt administrativa experter dag, har det spridit sig till en veckolång affär i några år nu. Läsare, vad får du dina administrativa experter att fira?
Några tidigare läsning för dig: Vi har tagit omröstningar på administrativa experter Day -gåvor tidigare, pratat om exakt hur såväl som vad du ska delegera till din assistent, samt bytte berättelser om enastående assistenter.
(Bild: Det är din dag Bouquet® Säg tack till dig, erbjuds på 1-800-flöden för $ 39- $ 49.)
Denna publicering består av affiliate -länkar såväl som Corporette® kan göra provisioner för inköp gjorda med länkar i det här inlägget. För mycket mer information se här. Säg tack till dig så mycket för ditt stöd!
{Relaterat: Vad vi får för våra assistenter på administrativa proffsdag}
För min $ 0,02: I min BigLaw-upplevelse var den här dagen såväl som veckan i jämförelse med årets slutassistens gåva, liksom en kort + blommor som presenteras från de många människor som delar en sekreterare mycket mer än bra.
Som vi noterade i vår senaste undersökning tillhandahöll den enorma majoriteten av människor mindre än $ 50. Men inte diskonteringsränta den blommiga/ballongskärmen som en del av gåvan – jag har alltid trott att en del av denna semester handlar om att sända till världen (och dina högre UPS) som ja, du kom ihåg semestern, Förutom ja, kan du beställa blommor för din assistent utan hans eller hennes hjälp.

Läsare, exakt hur mycket kostar du för din administrativa assistent eller sekreterare den här veckan (Cash Plus -gåva)? Vilken gåva får du honom eller henne? I allmänhet, vilken typ av saker delegerar du till din assistent?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *