Kolla in dessa fantastiska underkläder varumärken på en budgetplan

Dela

Tweet

Stift

Reddit

Ficka

Det finns få saker som är så funktionella som underkläder, vilket också kan vara ett uttryck för din modesinne – även om du är den enda som ser den. Så vi har plockat ut några av våra föredragna underkläder varumärken (på en budget, förstås).

Denna publicering kan bestå av affiliate länkar. Se vår sekretesspolicy.

Underkläder köpa tips

Köp i bulk. När du köper för Skivvies, kom ihåg att du sannolikt kommer att sluta med det bästa erbjudandet om du får i bulk, även i butiker.
Leta efter en bomullskrot. Detta kommer direkt från vår gynekolog, en kort haitisk dam som har praktiserat i nära 40 år (det är en hel del VA-Jay-Jays). Vi gör vad hon säger.
Köp köttfärgade skivvier. Vi har sett London. Vi har sett Frankrike. Vi vill verkligen inte se dina underbyxor, så snälla spendera en majoritet av dina underkläder på köttfärgade trosor.
Handla utanför priser. Ja, vi älskar Hanky ​​Panky Panties så mycket som nästa tjej, men 30 dollar för ett par underkläder är bara löjligt. Gå till dina regionala marshalls, t.j.maxx eller ross (som har fantastiska underkläder) samt scoop upp ett par söta undies för väl under $ 5.

Kolla in våra val för de fem bästa underkläder varumärkena på en budget.

Bäst underkläder på en budget

Datum Nattunderkläder: Victoria’s Secret

Victoria’s Trick har ett ganska sagt rykte, men räkna inte ut det om du tänker på dig mycket mer demure. Bomullsutskrifterna och fasta ämnen är bara 5 för $ 25,50 (eller $ 9,50- $ 10,50 vardera) samt komma i en rad nedskärningar, som likaledes super-smickrande under kläder. Sätt upp sexighetskvoten med alternativ som spetsbackar såväl som lägre stigningar.

Comfy Underkläder: Hanes

För mycket mer än 100 år har Hanes gjort underkläder för män såväl som kvinnor. De superbekväma traditionella vita korten, bikinierna, hi-cuts, barnbyxor, hipsters och thongs kan köpas i förpackningar med tre (för $ 9) eller sex (för $ 11) på Target eller Wal-Mart. Leta efter no-out-up, komfort midjeband i andningsbara material.

Dagliga underkläder: Jockey

Jockey har kommit en lång metod från sin linje med uncool-kort. De har en balans mellan feminint samt praktisk. Från trängor till barnbyxor såväl som vad som helst där det finns dussintals mönster som prickar, paisley och löv. Varumärkena kommer i intervallpaket med tre för $ 19,50 eller $ 22,50 till fullt pris, men du kan ofta upptäcka dem på försäljning

Söta underkläder set: Aerie

Vissa av oss insisterar fast på att matcha din bh eller camisole till dina undies. Om du vill få uppsättningar, har American Eagle linje Aerie extremt mycket alternativ. De lätt vadderade bh erbjuder massor av stöd, liksom så har du några alternativ i underkläder stilar för att matcha upp med dem.

Shaper: Tillgångar Sara Blakely

Om du gillar lite håll samt att forma i ditt dagliga underkläder, tillgångar, mindre dyra linje från skaparen av Spanx, kommer verkligen sträcka på dollar. stödnivåer sort från medium för en ren trosa ($ 24), till otroligt för en grundläggande stil ($ 14), till en spets-trimmade kinden peek (22 $), till den totala midja kontroll i en trosa som drar upp till din bh bandet ($ 23 ).

Vänligen lämna det här fältet Utomhus budgetplan fashionista i din inkorg!
E-post *

Kontrollera din inkorg eller spam-mapp för att verifiera din prenumeration.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *