Chic Fashion: 50 Shades of Grey Fashion Concepts

Medan världen går bonkers såväl som berserk över sagan om 50 Shades of Grey, skulle vi vilja flytta ut från besättningen och tro Sporting CP Tröja lite annorlunda när den kommer såväl grått som mode. Alla saker gråa, den subtila beröringen av skuggan kan göra eller bryta ett uttalande du har försökt att flagga.
Om du verkligen vill göra ett uttalande, här är tio saker grå som kan göra dig till haute diva på jobbet eller på gatan! Kolla in på nyanser av grå modeälskare!

Sacramento Street Style
Älskar det mycket lilla utseendet. En affärs avslappnad slitage med en grå skjorta samt grå formella byxor. Grå skjorta såväl som grå byxor, vilka färgskor skulle det matcha finaste med? Naturligtvis svart!
Källa: pinterest.coma casual streck
Grå jodhpuri-byxor såväl som en grå topp med en grå överrock för de sommaraktiga klimaten, så trendiga såväl som monoton- varför inte? Utsmyckning med accenter för händerna och håll en bedårande handväska i FC Tokyo Tröja vitt för att totalt utseendet!
[Läs också: Infinity Tattoos]

Källa: Pinterest.com från 70 -talet såväl som grå
Skörda topp i grått, en A-linjelängd kjol i grå, vita klackar samt de eleganta retrica-nyanserna för ögonen, hauty-het! Betala ränta till en popp av rött för läpparna samt hålla den bedårande slingväskan hängande!
Källa: Pinterest.Combusiness Grays från färskt mode
Hej flickvän, att klä på sig för jobbet denna fredag verkar vara så enkelt med massor av gråar som gör rundorna. En fluffig vit klänningskjorta såväl som grå ciggy byxor, med klackar såväl som mörka nyanser för ögonen, skulle spänna chefen säkert!

[Läs också: Republic Day Fashion]
Källa: Pinterest.com [SC: MediaD]

Att sätta din finaste fot Leeds United Tröja framåt
En offshore -samling eller en offsite teambuilding -övning, du måste fortfarande titta på delen och få huvuden att vända sig i naturen. Klackar för naturen skulle inte göra rättvisa, men vad som skulle göra ett uttalande är ett par Marco Republic Expedition Womens Armed Forces Battle Boots.
Källa: Pinterest.COMPAINTING TOWN GRÅ
Gräva de röda, rosa, gula såväl som den pittoreska blues, pub i stil med en nyans av grå eller mer. Den attraktiva enstycket grå figur som kramar kvällsklänning som kommer att göra underverk med en svart överrock!

Källa: Pinterest.com [Läs också: Svart och grå handledstatueringar]
En grå affär
Cocktailkvällar så bra som du kan klänning i Grays också! Den gråa affären med en chunky bystlinje för att flagga V -halsen verkar lämplig, bär inga uttalande halsstycken om du inte vill, men blinkar de pouty röda läpparna för säker!
Källa: Pinterest.com GREY LINEN -klänningar för de indiska somrarna
Linne hjälper till att hålla huden såväl som andning, varför en grå linneklänning verkar vara lämplig att bära när du väljer din son från institutionen eller ett kort stopp i köpcentret för livsmedelsbehov. Hemmare kräver fashionabla slitage också!
Källa: pinterest.comelie Saab – våren 2013 couture
Älskar Elie Saab – våren 2013 Couture -kollektionen, liksom särskilt Periwinkle Blue Grey berör på blommig knälängdsemble!
Källa: Pinterest.comfinal detaljer
Innan vi slutar, kan vi visa dig ett hånande grått halsstycke med en touch av gult än kan göra dig till någons fickfull solsken på en dyster grå regnig dag?
Källa: Pinterest.comso Hur är ditt grå fetischmode? Låt oss förstå vad du tror om nyanser av grått mode såväl som de koncept vi har nämnt ovan.

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *