Tricket att applicera concealer

dela

Tweet

Stift

Reddit

Ficka

Det finns lite argument bland makeupguruer om när man ska ansöka concealer. Vissa tillstånd att sätta på det innan du tillämpar fundament, medan andra säger att vänta tills efter. Vi anger tricket att tillämpa concealer är detta: både tidigare såväl som efter är rättvist spel för att garantera ett hälsosamt, underbart utseende. Här är steg-för-steg.

Denna publicering kan innehålla affiliate länkar. Se vår sekretesspolicy.

Tips på exakt hur man ansöker concealer

Applicera små prickar

Kredit: Människor.com

Efter att ha tvättat ditt ansikte såväl som att applicera fuktkrämer till det (specifikt en som har en hög SPF för att skydda din hud från mycket fler fläckar som behöver concealer), ta din concealer såväl som med fingret eller ett q-tips, tillämpa små prickar under ditt öga. Tänk på att välja en concealer som matchar färgen på insidan av din handled, som borde vara lite lättare än din allmänna hudfärg. När du väljer en concealer, leta efter en som fungerar med din speciella hudtyp. Till exempel, om du har kroniska mörka cirklar, kommer en concealer som är mycket mer gul avbryter den mörka lila färgen. Vi gillar Physicans Formula Brand Concealer för en lägre kostnadspunkt samt Mac concealer om du är bekväm med en högre kostnadspunkt.

Tryck, gnugga inte

Kredit: Människor.com

Efter dotting concealer under dina ögon, flyttar omlokalisering till någon typ av andra emissionsområden du har, till exempel runt näsan, haka och mun. Du kan också dotera någon typ av små finnar eller missfärgning. börja knacka på prickarna. Om du gnuggar dem, kan du till exempel orsaka streck som kommer att göra concealer självklart. Bara knacka på var du applicerade concealer försiktigt kommer att hjälpa den att blanda in. Se till att fingrarna är rena när du gör det här. De är ditt bästa verktyg, men de kommer inte att fungera om du sträcker eller drar din hud.

Applicera foundation

Kredit: Människor.com

Nu när du har satt på din concealer samt noggrant tappat det, använd fundament som du vanligtvis skulle göra. Nu här är Clincher: Se såväl som se om det finns någon typ av fläckar som du missade. Stiftelsen fångar inte allt, liksom du inte vill kaka på det. Det är vad concealer är för. Så nu att du har lagt på lotion, concealer och stiftelse, utvärdera ditt utseende. Är dina mörka cirklar fortfarande synliga? Har du fortfarande en pimple som visar? Gå över dessa områden när den igen med små prickar, knackar ut dem. Att totalt utseendet, skyddat med pulver, vilket är det sista steget att blanda alla varierade toner på ditt ansikte. Denna teknik fungerar varje gång och är tricket till vackra, friska, jämn hud.

Vänligen lämna det här fältet Utomhus budgetplan fashionista i din inkorg!
E-post *

Kontrollera din inkorg eller spam-mapp för att verifiera din prenumeration.

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *