Bolero? Krage? Va?

Lisa på Fröken Helene skickade mig den här länken ett stund tillbaka (klicka på bilden för att gå till det primära gatuhandelns notering). Hon skickade det till en LinkTastic Friday, men det borde verkligen ha sitt eget inlägg, eftersom jag är samtidigt fascinerad såväl som förskräckt av detta mönster.

Först av: Vem drömde upp den falska bolero? (För det är uppenbart att en äkta bolero är lika mycket svårt, eller hur? Vad med all den tråkiga att kunna ta av det såväl som sätter tillbaka den igen.) Eller är det en sofistikerad krage? Jag är mycket mer sympatisk mot den sofistikerade kragen, även om jag inte gillar knapphål som aldrig kommer att känna en knapptryckning. Knappar på deras lonesome: Okej. Knappar sys över snaps … eh, vad som än flyter din båt. Knappar fördömde för att se längtan på sina knapphål över en aldrig-att-korsad delning? Det är bara grymt.

Jag gillar lite kontrastutskrift längs rullen på den falska bolero / utarbetade kragen. Förutom linjerna i den här klänningen är också ganska fängslande. Jag gillar exakt hur helt klänningen nips i midsection (utan en midjesöm, vilket indikerar att det är ren fantasi eller något som bara ska uppnås med läskiga underkläder).

Så: Jag är konflikt. Är det här underbart, eller är det här löjligt? (Eller båda? Båda är definitivt ett acceptabelt svar.) Vad tycker du?

[Jag undrar också om kvinnorna på mönstret kuvertet chucklar om att kunna sätta detta över på mönsterföretaget. “Jag kan inte tro att de fick den här! Låt oss försöka för en falsk västeffekt nästa!”]

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Diegogarcity, Fake Bolero EditionMay 20, 2008 med 63 kommentarer
En LinkTastic Friday för att avsluta All LinkTastic FridaySmay 16, 2008
Etsys förlust är din Gainmay 21, 2008

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *