Hur man startar en modeblogg

Dela

Tweet

Stift

Reddit

Ficka

Så vill börja du vara en modebloggare? Toppen! Gör det! Nu, mycket mer än någon annan tid i historien, alla har tillgång till alla de verktyg de behöver för att starta eget modeblogg. Den mest avgörande del av rekommendationerna från rekommendationer som vi kan ge dig är: Var inte rädd!

Det här inlägget kan bestå av affiliate länkar. Se vår sekretesspolicy.

Starta din egen modeblogg

Var inte livrädd att … utseende till dem du beundrar för vägledning. En utmärkt plats att börja är att göra en del efterforskningar och söka de webbplatser som du själv älskar att läsa. Inte att förväxla med plagiat (som aldrig någonsin okej), anser detta som ett sätt att bygga inspiration. Gör en lista över vad du gillar bäst om en viss blogg eller hemsida. sedan få kreativa och hitta ett sätt att sätta din egen speciella (läs: original) spinn på det.

Var inte rädda för … teknik.

Som vi sagt ovan, har vi aldrig haft en mycket mer gratis tillgång till alla de verktyg som behövs för att starta våra egna webbplatser. De flesta bloggar plattformar som Blogger och WordPress är fantastiskt användarvänliga, och du kan ganska mycket Google något och hitta en lista med tips, tricks, handledning och hur gör man för att åtgärda vad problem du kan stöta på. (Du kan även Google ”Hur man startar en modeblogg”, men det skulle bara åter hänvisa dig här!) Om du inte är den mest dator kunniga person på planeten, låt inte det hindra dig!

Var inte förskräckta att … ha en tydlig synpunkt.

Detta kan vara den mest avgörande idé på denna lista. eftersom marknaden är nu så mättad med mode, personlig stil och street style bloggar, ha något som gör din blogg speciell är avgörande. Emily Schuman, skaparen av den populära mode / mat blogg Cupcakes & Cashmere sa en gång, ”Bestäm vad du vill göra och göra det bättre än någon enskild annan där ute.”, Och vi kunde inte vara mer överens. Detta är anledningen till att ha en tydlig synpunkt och ett visst ämne är av största vikt att ha en framgångsrik blogg. Inom mode blogga, kanske du vill fokusera på snazzing arbeta klädsel eller kanske din forte är DIY-kläder? plocka en vinkel inom mode bloggin.

Var inte livrädd att … investera i bra redskap.

Credit: cam Monster på Tumblr

Så mycket som du har möjlighet att göra det till en prioritet att investera i de verktyg du behöver för att göra din blogg så bra som det kan vara. tänk på hur du känner när du söker på webben och du stöter på en webbplats med usel bilder eller som är svårt att navigera. Du känner genast en brist på professionalism och chansen, du lämnar platsen toute svit på jakt efter en annan, bättre verk URL. Så anser dig föremål och redskap upp därefter. vill att din blogg att bli foto- eller videobaserad? sedan spendera lite pengar på en fantastisk SLR cam eller HD videobandspelare. vill dela det skrivna ordet? Du kanske inte behöver för att få verkliga redskap i det fallet, men med en skriva kurs eller skriva klass kommer upp ditt spel och hålla folk kommer tillbaka för knivskarp (och stavfel fritt!) Wit.

Var inte livrädd att … gå ut och träffa dina kamrater genom att delta i online eller i person konferenser och forum.

Credit: infobarrel.com

Mode blogga samhället består av några ganska fantastiska människor som är mycket mer än glad att dela sina kunskaper med nykomlingar. lycklig tidningen har börjat hålla konferenser för mode bloggare (FabB – mode och överklagande Blog Conference) liksom IFB med sina oberoende mode Blogger konferens och BlogHer är ett fantastiskt online-forum är full av resurser. precis som du nu har all teknik att starta en modeblogg, har du också oändliga resurser som är bara en knapptryckning eller två bort – använda dem!

Mode blogging är inte för svag i hjärtat och de som gör det bäst är de som har åtagit sig att göra sina webbplatser det bästa de kan vara. Emily från Cupcakes och Cashmere, Vahni skaparen av Grit och Glamour är fantastiskt exempel på bloggare som hade en idé, mod att ta denna idé till världen stor webbsida och stick-till-itiveness att vända den idén till en framgångsrik, professionell blogg . Följ dessa tips och du kan räkna själv bland några mycket fina bolag.

Vänligen lämna det här fältet Utomhus budget Fashionista i din inkorg!
E-post *

Kontrollera din inkorg eller spam-mapp för att bekräfta din prenumeration.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *