Mystisk grafisk design av Jorge Lopez

Jorge Lopez alias Expo är en grafisk designer som är bosatt i Mexiko, med en fantastisk portfölj och en viktig närvaro på nästan alla stora designresurssidor där ute. Men detta uttalande ensam kan knappt repa ytan på denna mångsidiga individ.
Han tillbringade mer än hälften av sitt liv som en heltidsmusiker, började från början utan kunskap om musik och slutade få två skivbolag med nationella skivbolag och undertecknade sedan mer än 30 spår med internationella etiketter, tillsammans med sitt andra band. När han upptäckte Photoshop 1999 fortsatte han precis samma och engagerade sig i sin nya passion utan någon vägledning och utvecklade varje dag till den fantastiska självlärda designern som han är nu. Till att börja med skapade han grafiska mönster för kamrater tills han upptäckte design av människor 2008 och fick sitt första tryck ett år senare. Han har varit en frilansande grafisk designer på heltid sedan 2011. Åh, och nämnde jag att han är en ivrig skateboarder och BMXer, två andra passioner från hans tonår som han återupptog senare?
När det gäller sin stil är han inte den typen att följa trender, han skapar fritt baserat på sina egna estetiska preferenser. Ändå faller hans verk lätt in i den populära zonen i vår moderna kultur, med sina två huvudtema centrerade kring djur/natur och rymd, ämnen som alltid hade fascinerat honom.
När han drar sin inspiration från nästan allt i hans omgivningar, ord, texter, handlingar, filmer, till det rika musikaliska universum som han håller inuti, gillar han att sammanfatta sin konst som “enkel, direkt och attraktiv”. Något du är säker på att upptäcka i följande exempel.
Se också till att du kolla in Expo på Facebook och hans profiler på Design av Humans, Society6, Behance, för att bara nämna några.
Cosmic Natureelectric Music CityTime & SpaceSpace Capsulea Ny SongCosmosisIntercatLacticspacespace Age Horsethe Eye in the Sky
0/5 (0 recensioner)

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *