På vår vaktlista: 24×36: En film om filmposter

24×36: En film om film -affischer
Jag ville snabbt dra ditt intresse till en extremt fascinerande film, som snarare är en dokumentär om film -affischer. Jag tror att det inte finns tillräckligt med prat om affischer på bloggen, så jag tar chansen att göra det rätt.
Idag gillar vi film -affischer såväl som det finns en stor kultur runt det. Dessutom är jag säker på att original, vintage -affischer av populära filmer är mycket kostsamma idealiska nu bland samlare. Det är sedan vi värnar om de gamla såväl som den traditionella, inklusive ritstilen för dessa typer av bilder.
Men det var inte alltid så. Även om det inte fanns någon officiell uppgiftstitel för dem som producerade illustrationer för rörelsebilder, fanns det ett ständigt krav för att leverera denna bild till allmänheten. Detta var i allmänhet det allra första mötet med film såväl som dess ämne. Före 1965 var det inte ens vanligt att ge konstnärens kreditpoäng för sina skapelser, oavsett exakt hur Paramount det var för att marknadsföra filmen.

Vad den här dokumentären gör är att kolla in födelsen, döden och nuvarande uppståndelse av film -affischer, sett med upplevelserna från studiofolk, affischkonstnärer samt allmänna avgörande konstnärspersonligheter. Dess uppståndelse visas av allmänhetens stora ränta. Fans av biografen såväl som illustratörer tar på sig att producera sina egna versioner av lämpliga affischfilmer.
Nu föreslår jag att du tycker om detta eftersom vi alla är grafikfans här. Det stimulerade min nyfikenhet men jag erkänner att jag inte har sett det ännu. Jag kollade in några utvärderingar från människor som hade sett det. De upptäckte det avskräckande eftersom det fokuserade mycket mer på fankonst och mindre på historien bakom berömda affischer. Mina rekommendationer är att ge det ett försök och skriva din egen åsikt. Där tar yrkesverksamma det ämne som jag tror kommer att vara informativt och värt din stund.

0/5 (0 recensioner)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *