3 dumma skäl till varför säljare inte skräddarsydd sina kläder grossist

3 dumma skäl till varför säljare inte skräddarsydd sina kläder grossist
27/09/2019, postat av Alanic Global
Såvida du inte vill att din klädgrossist ska se ut och exakt som dina konkurrenter, är det viktigt att du anpassar den. Men då gör majoriteten av säljarna inte det. De köper sin bulk som den är. Och deras skäl är ganska dumma:
1. Det tar tid
Ja, att anpassa din bulk tar tid. Men det är inte som att du tillverkar det själv. Även de grundläggande förändringarna i färger och mönster kan göra den mest betydande skillnaden. Och ändå beslutar många klädförsäljare att inte skona så mycket tid i denna avdelning.

2. Det är kostsamt
Inte nödvändigtvis! Det är en grundläggande missuppfattning att säljare ska se sig genom. Om du arbetar med Say, en riktigt bra sublimerad klädtillverkare, debiterar de dig inte exakt; Inte åtminstone med stor marginal.
3. De får inte anpassningsalternativ
Detta är ett dumt misstag. Om din klädproducent inte erbjuder anpassningsalternativ, borde du helt enkelt hitta någon annan. Det finns ingen anledning att hålla sig till samma partner när det kommer till kostnaden för dina företagsintäkter.

Är du en av dessa återförsäljare?
Om du inte designar dina egna kläder grossist gör du ett stort misstag. Det kanske inte nödvändigtvis framgår men det skadar ditt företag. Vid köp för att sälja mycket mer och överträffa konkurrenterna bör ditt förslag vara unikt.

Så personalisering är inte exakt valfritt men det är viktigt för tillväxt.

Återigen, tro inte “skälen” eller missuppfattningar. Många av dagens bra producenter erbjuder flexibla anpassningsalternativ. Hitta en sådan producent och hävstång på dess erbjudanden. Att anpassa din bulk behöver inte ta timmar från din dag; Du får organiserade alternativ under beställningsprocessen för att bekvämt göra de ändringar du letar efter. Dessutom kostar det dig inte stort. Det marginella ökningen i kostnaden kan du enkelt täcka det i din prissättning.

Taggar:
Designa dina egna kläder
Designa dina egna kläder USA
Designa dina egna kläder grossist
sublimerat kläder

0 0 röster
Artikelvärde

Logga in

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

0 kommentarer

Inline feedback
Visa alla kommentarer

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *