Frekventa misstag i Photoshop

misstag i Photoshop
Jag vill inte verka pedant på något sätt. Jag tar inte in detta i diskussion eftersom jag tror att jag är bättre och jag vet bättre än att göra dessa misstag. Tvärtom, jag har gjort dessa misstag tidigare, några jag kanske till och med gör i framtiden, men det väsentliga är att jag fick reda på att det här är saker du inte vill göra när du arbetar i design/illustration/digital grafik Område – och jag vill dela dem, kanske till och med hjälpa någon att undvika att göra samma misstag som jag gjorde.
Så här är det: saker du inte vill hända på ditt arbetsområde när du använder Photoshop.
1. Dålig användning av filter.
Det är obehagligt och kommer säkert att göra ditt arbete att se amatöriskt ut. Tror aldrig att ett filter kan få ditt arbete att se bättre ut bara för att det är där och du kan tillämpa det.
Photoshop2. arbetar på ett lager.
Det är en tjänst endast om du är en mycket bra, mycket tränad i konventionell målningskonstnär. Och även då kommer du fortfarande att ha stunder när du ser hur tidskrävande reparation av ett misstag är, jämfört med fallet när du har mycket fler lager att arbeta med. Separ alltid olika aspekter av det stycke du arbetar med och använder lager. Du får se varför!
3. Spara i det värsta möjliga ögonblicket.
Prata om att arbeta på ett lager … låt oss säga att du slog samman alla lager i ett som köpts för att flytta den resulterande bilden till ett annat projekt. och du trycker på den magiska kombinationen Ctrl+s. Ja, du har bara fått dig ett lager och alla dina separationer borta. Visst, det finns kommandot ångra, men om du inte tar omedelbart meddelande kommer detta misstag att göra ont!
Photoshop4. Färg utanför linjerna.
Om du inte medvetet försöker få den effekten ser den slarvig och lat ut. Kommer du ihåg när du var liten och du var tvungen att färga alla dessa färgböcker? Tja, inte mycket har förändrats – gör ett dåligt jobb på det här och det ser ut som om du fortfarande behöver lite mer träning.
5. Krossa din arbetsyta.
Visst, Photoshop har massor av alternativ och sätt att anpassa ditt arbetsområde från Visa -menyn. Du kan också dra och släppa flikar runt skärmen. Men saken att alltid komma ihåg är att uppmärksamma vad du gör. Om du slutar dölja några verktyg du använder ofta och du inte vet exakt namnet på den fliken, allt du kan göra är att återställa arbetsytan. Och ingenting krossar ditt arbetsflöde än att försöka få saker att se ut som de brukade.
Photoshopstay stämde för nästa del av den här artikeln, med mycket mer av dessa godsaker … du har chansen att se mycket mer av mina funky misstag och läsa om andra saker som kan få dig att se ut som en noob. Så få flödet om du inte redan har gjort det!

0/5 (0 recensioner)

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *