Shoptagr: Det bästa köpverktyget för att spara pengar denna semestersäsong

Dela

Tweet

Stift

Reddit

Ficka

Semesterfester. Shoptagrag har nyligen lanserat ett nytt köpverktyg för att tillåta penny-pinching, deal-jakt-shoppare att upptäcka sina eftertraktade modeartiklar till det bästa priset. Den nyligen lanserade starten är det bästa köpverktyget för att tjäna dig när du söker efter semestererbjudanden den här säsongen.

Denna publicering kan bestå av affiliate länkar. Se vår sekretesspolicy.

Hur fungerar Shoptags?

Shoptagrag hjälper shoppare att varna dem när de önskade produkterna släpper ut. För att komma igång, behöver du bara att ladda ner Shoptagr till din önskade webbläsare samt + tagga dina eftertraktade objekt. Knappen + Taggna förbinder din produkt till minne, spårar produkten såväl som sina kostnadsfluktuationer, liksom lägger till produkten till din personliga önskelista.

Att hitta den idealiska storleken såväl som färg i kläder är en cinch sedan Shoptagragsspår som också. När du har spårat ett objekt skickar Shoptagrag dig ett mail när produkten säljs, så du kan placera en order direkt från din föredragna butik.

Shoptagr För tillfället samarbetar med hundratals största återförsäljare samt varumärken, inklusive ASOS (en TBF FAV), Nordstrom samt Net-A-Porter.

Shoptagr: hjälper dig att förhindra kaoset denna semesterblå, stanna på hus denna svarta fredag ​​(allvarligt). Semesterköp blir en bris med Shoptagr. ShopTags gör det möjligt för dig att förhindra att melee lägger till dina besparingar med de utmärkta erbjudanden som upptäckts på objekten på din semesterköpslista. E-postvarningar från Shoptags hjälper dig att hantera din köptid såväl som dollar.

Få varningar som är idealiska för din e-posthopptack Skickar dig roligt, enkla e-postmeddelanden, som ger dig möjlighet att handla smart. Bara ladda ner ShopTagrag till din webbläsare, + Tag varje såväl som varje produkt du vill ha, samt komma ihåg att kontrollera dina varningar. Shoptagr kommer alltid att varna dig om lämpliga kostnadsdroppar, eftersom verksamheten har din bästa intresseintresse i åtanke.

Spara tid såväl som pengar. Gå med i ShopTags idag och koppla av, eftersom de kommer att varna dig för att hantera dina föredragna butiker.

Detta är en betald sponsrad publish av Shoptagr, en ny uppstart som vi älskar. Vänligen se dem såväl som visa dem lite kärlek!

Vänligen lämna det här fältet Utomhus budgetplan fashionista i din inkorg!
E-post *

Kontrollera din inkorg eller spam-mapp för att verifiera din prenumeration.

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *